Hozelock

TIETOA MEISTÄ

Puuhastelu pihalla ja puutarhassa voi olla erittäin palkitsevaa. On kyse sitten kastelusta tai siementen kylvämisestä kukkapenkkiin, asiakkaamme nauttivat saadessaan olla osana puutarhan kasvua. Yli viidenkymmenen vuoden kokemuksemme näkyy siinä miten olemme onnistuneet kehittämään tuoteperheen joka auttaa kotipuutarhureita saamaan eniten irti harrastuksestaan. Yhdistämällä tietotaidon ja intohimon ammattiylpeyteen ja valmistamme tuotteita jotka saavat pihan ja puutarhan heräämään henkiin. Kaikki tuotteemme on suunniteltu toimimaan moitteetta kerrasta toiseen niin että voitte itse keskittyä olennaiseen.

Edellisen seurauksena Hozelock onkin eräs Iso-Britannian johtavista puutarhatuotteiden valmistajista, teemme jatkuvaa kehitystyötä taataksemme että tuotteemme ovat jatkuvasti kehityksen kärjessä. Valikoimiimme sisältyy kastelutuotteet, puutarhan paineruiskut sekä allasteknologia. Yrityksemme on perustettu 1959 Haddenhamissa sijainneen lentokentän yhteyteen, ja olemme vaatimattomasta alusta alkaen aina pyrkineet aikaansaamaan teknisesti täydellisiä, muotoilultaan silmää hiveleviä tuotteita jotka istuvat osaksi järjestelmää. Ensimmäinen tuotteemme olikin maailman ensimmäinen muovista valmistettu pikaliitin, Hoze-Lock. Tänään pääkonttorimme sijaitsee Birminghamissa, ja vaikka toimimmekin globaalisti, valmistetaan yli 75% tuotteistamme Britanniassa. Meillä on tämän lisäksi tuotantolaitokset myös Ranskassa, Malesiassa, Taiwanilla ja Kiinassa.

Hozelock Suomi on osa Hozelock Group. Yhtymään valmistaa tuotteita kahden eri tuotemerkin alla: Hozelock on kuluttajatuotteita puutarhaan valmistava yrityksemme ja Tricoflex merkin alla on B2B letkutuotantomme.

Gardening for life.

Valmistus Isossa-Britanniassa